injektálás
Injektálás

Az injektálás előnyei!

Mitől vizesedhet a falunk?

Szerencsérea  mai világban  már nem kell hosszú hetekig várni arra, hogy a salétromos falak maguktól kiszáradjanak. A modern falszárító és páramentesítő gépeknek köszönhetően a salétromos falak száradási ideje akár a tizedére is csökkenthető! A vizes, nyirkos házfalak magas nedvességtartalma komoly gondot jelent, a falakban lévő túl sok víz nemcsak az ingatlan szerkezetét veszélyezteti, hanem a benne lakók egészségét is hiszen a penészes fal nagyon káros tud lenni. Szóval mind az épületre, mind a lakókra veszélyes!

 

Utólagos vízszigetelés Budapest területén szuper utólagos vízszigetelés árak mellett!

Az alábbi leírásban bemutatjuk az utólagos  vízszigetelés munkafolyamatait, technikai elemeit, a vizes fal szigetelés injektáló krémmel. Előkészítés, furatkészítés, bejuttatásának módját, annak elterülését, a szükséges utómunkálatokat, illetve azt, hogyan védi falainkat a kapilláris felvizesedéstől az injektálás krém a vízszigetelés után. Az építőiparban használatos szakszavak, kifejezések nemigazán érthető az átlagemberek számára (külső terepsík, belső aljzatsík, nagynyomású injektálás, alacsony nyomású injektálás, szigetelési sík, talajvíz, torlaszvíz, talajpára, hidrofóbizáló falszárító vakolat, alépítményi szigetelés, talajpára, kapilláris falszívódás, utólagos vízszigetelés, vizes fal, stb. Injektálás Budapest területén ingyenes felméréssel és kedvező injektálás árakkal együtt. Cégünk fal injektálás,falak injetkálása ,nagynyomású injektálásával is foglalkozik képzett szakemberekkel!

 

Mi a vízszigetelés menete Budapesten?

A falfűrészeléses, más néven falátvágásos, résvágásos technológiával elkészített szigetelés, a szigetelőlemez behelyezésével kialakított utólagos vízszigetelések közül a legkisebb roncsolással jár. A falbontásos (aláfalazás, illetve a lemezbeütéses eljárásoknál jelentősen gyengül az épületek statikai állapota. Vízszigetelés Budapest bármely kerüeltében több éves tapasztalattal! A vízszigetelés árak mitől függ?

 

Falszigetelés árakat előrre nem lehet megállapítani!

falszigetelési eljárás ugyanolyan megbízható mint a falfűrészeléses utólagos falszigetelés is . Annyi előnye viszont van  hogy az épület illetve falak nem sérülnek repednek meg, tehát a fal statikai szerepe nem károsul. Injektálási eljárással vagy más néven ( vegyi szigetelés ) vízszintes vízzárat képzünk így a víz, vizesedés kizárható. Előzze meg az épület további károsodását!Sajnos a falszigetelés Budapest területén is szükség lehet bármikor de cégünkre mindig számíthat!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük