Autósiskola

Kresz tanfolyam Székesfehérváron?Akkor a Speed car Autósiskola!

KRESZ tanfolyam Székesfehérváron kedvező árakkal ! Online kresz tanfolyam Székesfehérváron!

A KRESZ  tanfolyam tananyaga  interaktív animációkból, videókból, 3D képekből, szöveges tartalomból, valamint KRESZ tesztekből épül fel. Modulokból felépülő fejezetekből áll (4-7 db), mindegyik végén próba KRESZ tesztet írsz. Csak az adott fejezet minden oldalának zöld pipával való kipipálása és sikeres próba KRESZ teszt után tudsz a következő fejezetre lépni.Autósiskolánknál az online kresz tanfolyam is választható!

Autós jogsi Székesfehérváron a Speed Car Autósiskola területén!

Mint azt minden állampolgár tudja, a jogosítvány megszerzése elengedhetetlen feltétele annak, hogy autót vagy bármilyen más járművet vezethessünk. Akár úgyis lehetne mondani, hogy a jogosítvány Székesfehérvár területén is  elengedhetetlen tartozéka minden járműnek.Az első olyan jogosítvány típus, mellyel foglalkozni kell, az a B-kategóriás jogosítvány lenne , hiszen valószínűleg ennek a megszerzése érdekli a legtöbb embert, ez jogosít fel ugyanis arra, hogy az illető személyautót vezethessen. Jogsi Székesfehérvári Autósiskolánkban szerezheti meg .

D kategóriás josogítvány Székesfehérváron kedvező árakon!

Az e-learning tanfolyam és  képzések elektronikus úton közvetítik a tartalmakat, amelyekhez interneten keresztül lehet hozzáférni. A tananyagok a szöveges információk mellett interaktív animációk, szituációs gyakorlatok alkalmazásával teszik könnyen befogadhatóvá és elsajátíthatóvá az ismereteket.Az e-learning tanfolyam Székesfehérvári iskolánkban indul minden héten! Az e-learning kresz  tanfolyamot olyanoknak ajánljuk, akiknek nincs lehetősége személyesen részt venni az elméleti képzéseken, ellenben szeretnének B kategóriás jogosítvány Székesfehérváron szerezni úgy, hogy mindeközben megfelelően elsajátítják az ehhez szükséges minden tudásanyagot. A C kategóriás jogosítvány nemzetközi jogosítvány kategória. A buszokat és a trolit kivéve minden olyan gépjármű vezethető vele, melynek össztömege önállóan vagy a hozzá csatolt könnyű szerelvénnyel együtt meghaladja a 3500 kg-ot. C kategóriás jogosítvány Székesfehérvár területén is !

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük