klíma
klíma

Klíma akció kedvezően!

Klíma akció,akciós klíma cégünknél online is !

 

A klímaszerelést mindig a megfelelő készülék kiválasztása előzi meg.Ez nem is olyan egyszerű feladat, ha megfelelő kapacitású és esztétikusan beszerelhető légkondicionáló berendezést szeretne.  Sajnos  a klímaszerelés Budapest területén nem mindig megfelelően van megoldva .Vannak olyan „szakemberek” akik nem megfelelő módon dolgozik ! Klímaszerelés árak miatt kérjen árajánlatot. Klímaszerelőnk profi klíma szerelést vállal Budapest egész területén.

Klíma árak és klíma telepítés árak cégenként eltérhet!

 

Klíma Budapesti üzletünkben személyesen és online is megvásárolható!A legtöbb klíma  telepítésnél a kültéri és a beltéri egység megbízható összekötésére elegendő a 3 folyóméter csővezeték, ezért díjainkat erre a távolságra kalkuláltuk ki . Ha a szerelési távolság láthatóan nagyobb, mint 3 méter, Ön is tud szerelési díjat kalkulálni, hiszen a 3 m feletti telepítési távolság telepítési díja 6.900,- forint + áfa méterenként. Hűtőkör kiépítése falhoronyban, véséssel (visszajavítás nélkül) 3.000,- Ft + áfa / folyóméter. A szerelési díj nem tartalmaz villamoshálózat bővítési költségeket (ha pl. az Ön otthonában a villamoshálózat nem bírja el a klíma okozta többlet terhelést és bővíteni kell a hálózatot). Klíma telepítés Budapesten ingyenes felméréssel vállaljuk !

Klímabeszerelés árak kedvezően!

A klímabeszerelés nagyon sűrűn a kültéri egység elhelyezésének problémái miatt oly nehéz. A klímabeszerelés előtt klímaszerelőnk klíma felmérést végez majd utána áll neki a munkának. A klímabeszerelés Budapest területén is mehet zökkenő mentesen ha profi klímaszerelőt hív . A klíma karbantartás nagyon fontos tényező ,hiszen ha nincs rendszeresen karbantartva és tisztítva rengeteg baktérium megtelepedig a klímában ami fertőzéshez vezethet. Klíma karbantartás árak miatt keressen minket bizalommal.A klíma árak szereléssel mindig olcsóbbak .A klíma szereléssel együtt kedvező feltételekkel.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük