autómentés
Autószállítás

Mi az autószállítás menete a Domservicnél?

A nemzetközi autószállítás menete!

A nemzetközi autószállításhoz tudásra van szükség, konkrétan autómentő és fuvarozó szakvizsgát kell letenni.A szakvizsga előfeltétele egy friss C-kategóriás kresz vizsga, és kettestípusú orvosi igazolásra is szükség van, a hármas kategóriájú PÁV (pálya alkalmassági vizsga) mellett.Nemzetközi autószállítás árak miatt előszőr lépjen kapcsolatba kollégánkkal és kérjen árajánlatot. Természetesen még mindig érdemes a Német használt autó behozatala . Persze azért csak ésszel. Az autószállítás Németországból, autóbehozatal menete 2020-ban is  igen lényeges és fontos lehet. Az autószállítás külföldre is megoldható kedvező árakon! Ahol még vállaljuk az autószállítást:Autószállítás Belgium,autószállítás Luxemburg,autószállítás Hollandia,autószállítás Franciaország egész területe!

Az autószállítást mindig speciális tréler segítségével végezzük. A tréleres szállítás legfontosabb előnye, hogy gépjárműve karosszériája soha nem érinti a tréler fém felületét. Az autószállítás árak attól függ honnan hova kell szállítani a járművet.Első lépés, hogy az ügyfélnek ki kell választania azt a gépjárművet, amit Magyarországra szeretne behozatni. Ezután megbeszéljük a technikai paramétereket. És már el is kezdödött az autószállítás külföldről szolgáltatás. Mire van szükségünk ahhoz ,hogy az autószállítás külföldről elinduljon?!Az autószállítás  külföldről behozottjármű esetén az üzembehelyezésnél (regisztráció) magyar papírokra lesz szüksége a későbbiekben.

Autószállítás,autószállítás árak szuper feltételek mellett!

Az autószállítás költsége attól függ, hogy egy „sima” autószállításról vagy esetleg  speciális mentésről van szó.
Előfordulnak olyan esetek, hogy elég egy tréler, de egy futómű sérült autóhoz speciális darus autószállítóra van szükség a sérülésmentes szállításhoz.Az autó elszállítása egyik helyről a másikra nem egy egyszerű feladat. A hazai és belföldi elszállításokat végző vállalkozások szakszerűen felszerelt gépparkkal rendelkezik.Autószállítás árak miatt kérjen árajánlatot előszőr.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük