Autószállítás

Nemzetközi autószállítás több éves tapasztalattal!

A nemzetközi autószállítás díja mindig az adott fuvartól függ, mindenkinek a legjobb árat probáljuk  adni, kérem érdeklődjön e-mailben vagy akár telefonon keresztül. Nemzetközi autószállítás szolgáltatásunk keretében vállaljuk műszaki hibás vagy külföldön vásárolt járművek hazaszállítását és igényesetén csereautó kiszállítását külföldre.A nemzetközi autószállítás árakat probáljuk mindig a lehető legjobban kalkulálni Önnek. Nemzetközi autószállítás-nál vagyaz autószállítás külföldre  fuvarozásnál a nagyértékű autószállítás különösen figyelmet igényel a szállítandó jármű sérülésének megóvása érdekében !Mire figyelj ha autószállítás külföldről  szeretnél autót vásárolni de mégse tudsz kimenni megnézni?

Nagy tapasztalattal rendelkezünk  a nemzetköziautómentés és autószállítás területén Németországbanis.Keresse cégünket bizalommal ha ezekben az országokban lenne szüksége az autószállításra :
autószállítás Németország
autószállítás Olaszország
autószállítás Franciaország
autószállítás Hollandia
autószállítás Belgium
autószállítás Luxemburg területein is vállaljuk a szállítást!

Ha a gépjárműve, motorkerékpárja vagy tehergépjárműve cserben hagyta, hívjon minket bizalommal, bárhol is legyen a nap bármely szakában. Legyen szó külföldről, belföldről egyaránt hívhat minket éjjel-nappal az autószállítás miatt. Abban az esetben, ha a kút kezelője intézte a tankolást és az ő hibájából adódóan történt a félretankolás, akkor ezt azonnal jelezni kell egyrészt a kút üzemeltetője felé ha lehet még mielött be inditja az autóját.. Általában egy közös megállapodás keretein belül, akár a teljes autószállítás árakat , valamint a szerviz számláját is állhatják.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük