Ecom Testvérek
Ecom Testvérek

Online birodalom építése: Az Ecom Testvérek inspirációjával a siker útján

Online birodalom építése: Az Ecom Testvérek inspirációjával a siker útján

Három évvel ezelőtt, a Covid-járvány sújtotta Olaszországból indult útjára egy példaértékű sikertörténet. A torinói származású testvérpár, akik anyai ágon magyar gyökerekkel rendelkeznek, tizenhat és tizenhét évesen a kényszerű bezártság idején nem hagyta, hogy a nehézségek elvegyék értékes fiatalsági éveiket. Az Ecom Testvérek, ahogyan ma ismerik őket, a kemény munka, az önfejlesztés és a szorgalmas tanulás révén váltak az e-kereskedelem terén sikeres vállalkozókká.

Ecom Testvérek

A torinói srácok az akkori gimnazista éveik alatt, a kijárási tilalom és bezártság idején nem keseregtek, hanem folyamatosan tanultak, fejlődtek, és könyörtelenül igyekeztek információkat és ismereteket szerezni az e-kereskedelem területén. Az Ecom Testvérek mára nemzetközi hírnevet szereztek Olaszországon és Magyarországon túl, és széles körű elismerést kaptak Európában és világszerte.

A H-COMMERCE tanfolyam

„Az Ecom Testvérek sikereinek örömét szeretnénk megosztani másokkal is. Ezért indítottuk el H-COMMERCE tanfolyamunkat, ahol megosztjuk azt a tudást és tapasztalatot, amit az e-kereskedelem területén szereztünk. Ha mi, két tizenéves srác, elérhettük ezt az online üzlettel, bárki képes rá, ha megfelelő információkkal és támogatással rendelkezik. A célunk, hogy a programunkba jelentkezőknek mindent megtanítsunk a siker eléréséhez szükséges, az alapoktól kezdve a vállalkozás méretezéséig. Örömmel tapasztaltuk, hogy a program indítása után mindössze négy hónappal már több száz diákunk van, akik között számos fiatal és idősebb diák is található. A YouTube-on megosztottunk néhány diákunk sikersztoriját 10-15 perces interjúk formájában, hogy mások is inspirációt meríthessenek” – mesélték az Ecom Testvérek.

Az Ecom Testvérek sikere nem jött könnyen. Kezdetben több száz projektet és üzleti tervet próbáltak ki, szembesülve néhány kudarccal is. Azonban minden hibából tanultak, és soha nem adták fel. Életük során számos áldozatot hoztak, lemondva a szórakozásról és a partikról, hogy minél több időt és energiát fektethessenek vállalkozásukba. Az Ecom Testvérek kiemelték, hogy a siker elérése érdekében szükséges volt a komoly anyagi beruházás saját képzésükbe. Az elmúlt évek során több százezer eurót költöttek tanulásra, hogy ne csupán a piac egyik szereplője legyenek, hanem a legjobbak az e-kereskedelem területén.

Az online üzletükből származó bevétel az elmúlt években több millió dollárra nőtt

Az Ecom Testvérek vállalkozásukat Olaszországból irányítják, de tevékenységüket Magyarországra fókuszálva valósították meg, majd a teljes kelet-közép európai régióban bővítették ki. Az elején a dropshipping szolgáltatást választották, majd áttértek a célzott termékekre, amelyeket magyarországi raktárukból 2 napos szállítási idővel és utánvéttel is képesek kiszolgálni.

Az Ecom Testvérek a világon az első magyarok közé tartoznak, akik nemzetközi e-kereskedelmi vállalkozásokat építettek. Az online üzletükből származó bevétel az elmúlt években több millió dollárra nőtt, kizárólag a Kelet-Európai országok felé irányuló e-kereskedelem révén.

Annak érdekében, hogy ügyfeleiknek minőségi termékeket szállíthassanak, az Ecom Testvérek kiemelték, hogy a kínai ügynökük segít nekik a termékek kiválasztásában és ellenőrzésében. A bizalom kiemelten fontos a magyar vásárlók számára, és az Ecom Testvérek ezt szem előtt tartva biztosítják, hogy a választott termékek gyorsan és megfelelő minőségben jussanak el az ügyfelekhez.

Az Ecom Testvérek fiatal kora ellenére már most elképesztő élettapasztalatokkal rendelkeznek. A vállalkozást a fiatalabb testvér a gimnázium mellett is irányítja, a 40 ezer követővel rendelkező Instagram csatorna mellett, miközben kiváló zongorista is. Az Ecom Testvérek büszkék arra, hogy az elindított vállalkozásnak köszönhetően már 17 és 18 évesen is képesek voltak luxusnyaralást biztosítani egész családjuknak.

Az Ecom Testvérek számára ez csak a kezdet. Fiatal vállalkozóként még egész életük előtt állnak, és továbbra is kitartó munkával és elkötelezettséggel építik tovább sikertörténetüket az e-kereskedelem világában.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük