tengeri szállítmányozás
tengeri szállítmányozás

Tengeri szállítmányozás árak kedvezően cégünknél!

Légi szállítás és légi  árú szállítmányozás  több éves tapasztalattal!

A légi szállítmányozás az szállítási forma, amit leginkább megbélyeg eznek a „legdrágább szállítási mód” jelzőjével. Mégis ha fuvarozott áruk értékét tekintjük, akkor 35%-kal részesül a nemzetközi árufuvarozásokból. A világ nagyvállalatainak körében végzett felmérés szerint eladásaik 25% – át a hatékony légi szállításoknak köszönhetik, és 56% mondta azt, hogy segített számukra a költségek csökkentésében, illetve a választási szempontok közül a legfontosabbnak a tervezhetőséget és a pontosságot emelték ki.Légi szállítmányozás árak miatt keresse cégünket bizalommal. 

 

Közúti szállítás,közúti árúszállítás, közúti fuvarozást is vállal cégünk!

Közúti szállítmányozás árak cégünknél kedvezően! A szállítmányozás alatt értjük az árutovábbítás azon folyamatának megszervezését, melynek célja hogy a küldemény a lehető legkisebb költséggel, legbiztonságosabban és a lehető legrövidebb idő alatt jusson el a rendeltetési helyére. Ez lehet légi, vizi, vasúti vagy éppenséggel közúti szállítmányozás.

 

Nemzetközi szállítmányozás árak kedvezően!

A nemzetközi  szállítmányozás komplex feladat mely során a szállítmányozó vagy fuvaroztató (speditőr) különböző szállítmányozási módokat, különféle fuvareszközöket vesz igénybe attól függően, hogy az árutovábbítás szárazföldön, vizi vagy légi úton esetleg ezek kombinálásával történik.Nemzetközi szállítás  futárszolgálatunk segítségével kedvező áron juttathatod el csomagjaidat Angliába, Németországba vagy akár Amerikába. Válaszd a háztól-házig csomagküldési lehetőségünket. Nemzetközi árúszállítás és nemzetközi árú szállítmányozás miatt keresse cégünket bizalommal!

 

Tengeri szállítmányozás árak miatt kérjen árajánlatot!

A tengeri szállítás rugalmas díjszabás mellett minden árufajta szállítására alkalmas módozat. A környezetkárosító hatások minimalizálásának felértékelődésével a tengeri szállítás környezetkímélő mivolta is egyre inkább előtérbe kerül. A tengeri szállítmányozás hátrányaként említhető a viszonylag hosszú tranzitidő, a többszöri átrakodás szükségessége, a jelentős áru igénybevétel és az ennek következtében szükségessé váló tengerbiztos csomagolás.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük