duguláselhárítás

Duguláselhárító csapatunk 0-24 ben elérhető !

Duguláselhárító non-stop szolgáltatásunk bármikor elérhető!

A  sok rossz közül talán az egyik legrosszabb, ami az otthonokat  fenyegeti, a dugulás és a vele járó szennyvízelöntés, majd az utána következő álmatlan éjszakák sora, hogy mikor jön el még egyszer az alábbi pillanat. A dugulás elhárítása sok esetben nem a legegyszerűbb feladat az épületgépészeti munkák közül. Látni fogják, hogy olykor még a legjobb duguláselhárító szakember számára sem marad más út, mint a lentebb kifejtett harmadik lehetőség. A dugulás megszüntetésére tehát alapvetően három megoldás létezi.Cégünknél a duguláselhárítás 0-24 és a duguláselhárítás non-stop is elérhető kedvező árakon! 

A lefolyótisztítás sajnos nem mindig oldahtó meg házilag ,sőt a legtöbb esetben hatástalan. Ilyenkor van szükség a lefolyótisztítás 0-24 vagy lefolyótisztítás non-stop szolgáltatásunkra.Ha profi szakembert hív a lefolyótisztítás olcsón is elvégezhető.

Duguláselhárítás Budapest területén éjjel nappal !

Legyen szó lefolyó vagy wc dugulásról, rendkívül kellemetlen helyzeteket okozhatnak mind a háztartásokban, mind a munkahelyeken a duguláselhárítás a mi szakterületünk. Hiszen a jelenségek miatt akár az egész épületben megállhat az élet, azonban a kezdeti pánik ellenére sem szabad laikusként elkezdeni a duguláselhárítást, mert akár nagyobb bajt is okozhat a tapasztalatlanság. Ilyenkor duguláselhárítás házilag nem túl célra vezető és nem is ajánlott.

 

Olcsó duguláselhárító szolgáltatásunk a nap bármely szakában megrendelhető!

Speciálisan erre a célra kialakított profi spirálos eszközzel (csőgörénnyel) végezzük. A legtöbb esetben a 10, 16, és 22 mm átmérőjű duguláselhárító spirálokat alkalmazzuk a lefolyórendszerben lévő dugulások elhárítására. Ezek a berendezések és spirálok edzett acélból, nagy szakipari használatra készültek. Nem összehasonlíthatóak a barkácsáruházakban vagy hobbi célra kapható eszközökkel.Az általunk használt duguláselhárító 0-24, pedig rendkívül nyomatékos és erős berendezések. A dugulások típusától függően több fajta fejet (láncos, pengés, kaparó, zsírvágó, tölcséres, flexibilis ) lehet a spirálok végére helyezni.Mi az az az olcsó duguláselhárítás?És vajon miben különbözik a sima duguláselhárítástól ?Attól mert olcsó nem biztos ,hogy hatástalan lesz mint ahogyan sokan azt gondolják .

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük