injektálás
Egyéb kategória

Az injektálás előnyeiről érdeklődjön cégünknél!

Utólagos vízszigetelés árak miatt lépjen velünk kapcsoaltba!

Utólagos vízszigetelés injektálással, injektáló krémmel.Manapság már rengeteg más eljárás eljárás is létezik, mely a maga módján mindig eredményes és biztonsággal alkalmazható. Az eredményességük mellett sok buktatót és magas költséget eredményeznek. Az aláfalazásnál (alápakolás) kibontják szakaszosan a falat. Szó szerint át lehet látni a falon. A szigetelőlemez behelyezése után visszafalazzák a kibontást, majd földszáraz betonnal felékelik a falat. A beton megkötése után további szakaszokat bontanak ki. Utólagos vízszigetelés Budapest területén ingyenes felméréssel. Az eljárás során sérül az aljzatbeton, igazi roncsolásos technológia, mely során sok esetben a falak repedéséhez vezet. Ritkán alkalmazzák ma már, hiszen számos rossz és hátrányos tulajdonságai mellett a legköltségesebb vízszigetelés.  A vízszigetelés Budapesten előrre egyeztetett időpontban történik meg.Vízszigetelés árak miatt kérjen árajánlatot.

 

Falszigetelés árak kedvezően ebben a hónapban!

A falfűrészeléses, más néven falátvágásos, résvágásos technológiával elkészített falszigetelés, a zigetelőlemez behelyezésével kialakított utólagos falszigetelés  közül a legkisebb roncsolással jár. A falbontásos (aláfalazás, illetve a lemezbeütéses eljárásoknál jelentősen gyengül az épületek statikai állapota.Utólagos szigeteléseket vegyi úton, vagy mechanikailag lehet megoldani. Ezt vagy injektálással, vagy acéllemez beültetéssel lehet elérni.Utólagos falszigetelés szuper utólagos falszigetelés árakkal együtt!

Injektálás Budapesten,keressen minket bizalommal injektálás árakkal kapcsolatban!

Az injektálás egy vegyi szigetelés, melynek során furatokat készítünk a falba 12-13 cm-es távolságba egymástól, és ezeket alacsony nyomáson (2.5 bar) feltöltjük egy krém állagú anyaggal.Injektálás Budapesten is elérhető! Az általunk használt injektáló krém bevizsgált, ellenőrzőtt, és WTA tanúsítvánnyal ellátott anyag. Pórusszűkítő és vízlepergető hatásának köszönhetően teljes mértékben elzárja a víz útját, eltömítve a fal anyagában is azokat a pórusokat amiket használ.Injektálás árak miatt keressen minket bizalommal.

Mi is az a fémlemezes szigetelés?Ha érdekli a fémlemezes szigetelés Budapesten,keresse cégünket bizalommal és kollégánk mindenben segítségére lesz.

 

 

Házunk falainak nedvesedése komoly gondot jelent, mivel nem csak az épület szerkezetét veszélyezteti, hanem a benne élők egészségét is. A salétromos fal üzenete sürgető: azonnal meg kell találni a vizesedés okát, és tenni kell ellene!Nem is beszélve a penészes fal milyen megbetegedést tud okozni. A falak vizesedését többnyire a szakszerűtlen szigetelés, vagy a szigetelés elöregedése okozhatja. Falak vizesedése mindkét esetben megszüntethető a vizes falak injektálásos szigetelésével.Fal injektálás és falak injektálása ,nagynyomású injektálás több éves szakmai  tapasztalattal.

Az injektálás előnyei !

Az injektálás további előnye, hogy ezáltal közvetlenül a falszerkezet válik ellenállóvá, így nem kell attól tartani, hogy a plusz szigetelő réteg megsérülése esetén a fal nem lesz képes megfelelően szigetelni.Az injektáló anyagok beszerzését is vállaljuk munkák során.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük