készház

Készház árak kedvezően !

A könnyűszerkezetes házak kiváló hőszigetelési tulajdonságúak, így jóval kedvezőbb fűtés költséget jelentenek mint amire egy téglaház esetében számítani lehet. Szintén mellettük szóló érv, hogy bruttó alapterületre visszaszámolva, egy kész ház hasznos lakótere nagyobb mint egy ugyanakkora alapterületű téglaházé. Jó tulajdonságaik és kedvező árfekvésük miatt hazánkban is egyre elterjedtebbek.

Készház építés szuper készház árak mellett!

A készház gyárban ipari körülmények között, időjárástól függetlenül, teljes magasságban-hosszban készült falak, födémek és tetőszerkezetek, amiket egy speciális járművel a helyszínre kiszállítanak, és egy előre elkészített alapon legalább félkész kivitelig összeszerelnek.Mindez nem határozza meg az anyagot. A készházak készülhetnek: fa, fém váz, vagy beton alapanyagból is a választás az Öné. Európában általánosítható, hogy a készház kategória favázas épületet jelöl.

Könnyűszerkezetes ház építés több éves tapasztalattal!

Emiatt az ilyen épületek rendkívül jól szigeteltek, kicsi az esélye a hőhidak kialakulásának, ami miatt nem kell tartani a penésztől sem majd a későbbiekben sem.  Ha gyorsház építésben gondolkodunk, tökéletes választás lehet a könnyűszerkezetes ház.A gyorsházak  mellett nem csak az szól, hogy 4-6 hónap alatt is fel lehet húzni, de az is, hogy 150-250.000 Ft/nm-től már megvásárolhatók.Gyorsház árak és könnyűszerkezetes ház árak miatt kérjen egyedi árajánlatot! Az egyik fontos előny, ami a könnyűszerkezetes ház épületekhez kötődik, az a szuper alacsonyabb ár. Egy ilyen ház általában olcsóbb, mint az ugyanakkora méretű téglaház, nem beszélve arról, hogy kevésbé robusztus alapozás is elegendő lehet. A könnyűszerkezetes házaknál nagyon régóta jelen vannak a modern építőanyagok és megoldások, melyek egy újabb előnynek számítanak.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük