autófényezés
autószerviz

Kárfelvétel árak kedvezően a 14.kerületben!

Teljes körű kárügyintézés Budapest és teljes körű kárügyintézés 14.kerületben egész héten állunk az ügyfeleink rendelkezésére. Teljes körű kárügyintézés árak miatt kérjen árajánlatot . Mi a kárügyintézés menete?

Kárfelvétel árak miatt érdeklődjön telefonon!

Tréleres kapcsolatunk segítségével eljuttatjuk az  autóját műhelyünkbe, ahol megemelve a rejtett sérüléseket is megtaláljuk, így pontos lesz a kárfelvétel, jóval kisebb a valószínűsége a rejtett hibáknak. Így Ön nyugodt lehet, hogy mindent kijavítunk és megfelelően dokumentálunk. Kárfelvétel Budapest és kárfelvétel 14.kerületben szuper kedvező feltételekkel együtt cégünknél.!A teljes körű kárügyintézéssel levesszük a gondot ügyfelünk válláról, legyen szó casco-s, vagy kötelező felelősség alapján történő kárrendezésről, ügyintézésről. Biztosítási kárügyek intézése nehéz, összetett művelet. Gördülékeny lebonyolítása gyakran leküzdhetetlen akadály az autósok számára.

Autószerviz 14.kerületben szuper autószerviz árakkal együtt!

Autószervizünk a járművek motor, váltó, futómű, fék karbantartásához és a folyadékok cseréjéhez a legmodernebb berendezésekkel, célszerszámokkal van felszerelve annak érdekében, hogy Önnek a lehető legkevesebb időt kelljen eltöltenie autója  nélkül. Autószerviz Budapest területén korrekt feltételekkel.

 

 

Karosszéria javítás árak szuper részletekkel!

A karosszéria  javítás egy igen átfogó és széles spektrumú munkafolyamat, mely által az autónkon bekövetkezett , horpadások, sérülések, rozsdásodások, deformálódások javítására terjed ki.Ezen sérülések kialakulásától függően és függetlenül  az adott egységen illetve elemen keletkezett horpadásokat szakszerűen javítjuk ,húzódásokat, ajtó rányitásokat, és nem utolsó sorban a parkolással kapcsolatos sérüléseket eltávolítjuk, a korrózió által benőtt rozsdás felületeket megfelelően  kezeljük, és szükség szerint karosszéria javító elemekkel, egységekkel újra esztétikussá tesszük.Karosszéria javítás Budapesten,karosszéria javítás 14.kerületi autófényező műhelyünkben végezzük el.Autófényezés előtt az összes elemet mindenképpen el kell távolítanunk: szélvédőt, lámpát, indexeket és minden külső elemet. A külső elemek eltávolítása nélkül az autófényezés biztos  nem lesz tökéletes. Belső autófestés esetén a belső elemeket is el kell távolítanunk, értjük ezalatt a kilincseket például, de adott esetben még magát a motort is. Az elemek eltávolítása után az autófényezés menete az autó csiszolásával, polírozásával, majd kittelésével folytatódik. A megfelelő előkészítés jelentős szerepet játszik az autófényezés végső eredményében.Autófényezés Budapest,autófényezés 14.kerületben szuper feltételekkel együtt! Autófényezés árak és autófényező árak miatt kérjen árajánlatot.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük