Műanyag tartály

Műanyag tartály gyártás a Kár-Plaszt Kft.nél!

A pp medence magas hőmérsékleten készül a műanyag elemek hegesztésével együtt, melyek tökéletes vízmentes zárást biztosít. A termék merevsége érdekében ahol szükséges vastag 4×4 cm-es vas zártszelvénnyel merevítjük a medencét, hogy így is tartós maradjon.A medencék alá  minden esetben vasalt beton és rá hőszigetelés javasolt. A pp medence gyártását  teljes kivitelezéssel is vállaljuk, ennek részleteiért kérem keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken.PP medence árak korrekt részletekkel együtt. ! Akármilyen  kerti medence gyártása bármilyen egyedi méretben és formában a hozzá tartozó gépház kialakításával együtt vállaljuk a tervezést és gyártást is .

A műanyagtartály  termékei tökéletes vízzárósággal rendelkeznek, ennek köszönhetően  mindegyik környezetbarát termék.
Műanyagtartályok leginkább  a szennyvízkezelés mellett esővízkezelésére is alkalmasak, hiszen a csapadékvíz manapság egyre nagyobb értéket képvisel. Az esővíz gyűjtésére több típusú, kialakítású és méretű esővízgyűjtő műanyagtartály termék áll rendelkezésre, mely elengedhetetlen kelléke az egyedi vízgazdálkodásnak.
Műanyagtartály termékeink elég  hosszú élettartammal rendelkeznek, egyedi kialakításúak, minimális karbantartást igényelnek a telepítés után, a felhasználás során is mindenképp.Műanyag tartály gyártásával már több éve foglalkozik cégünk. Műanyag tartály árakat akkor tudunk mondani ha a vevő elmondja mekkora tartályra lenne szüksége. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a pp tartály gyártás területén. A pp tartály  leginkább a folyékony élelmiszerek, ivóvíz, folyékony műtrágya szállítására lettek kialakítva. PP tartály árak miatt lépjen kapcsolatba kollégánkkal!

Cégünk így különböző egyedi formájú és méretű ipari műanyag berendezések tervezését, gyártását tudja vállalni. Az egyedi berendezések gyártása forrólevegős hegesztéses technológiával, ún. extrúderes hegesztéssel történik.Az egyedi berendezések tervezése is egyik fő profilunk! A hűtött raktárak rendkívül fontosak az élelmiszeripar számára a fagyasztott élelmiszerek tárolása és a romlandó termékek frissen tartása érdekében.Vállaljuk még élelmiszer ipari tárolók gyártása mellett a vegyipari tárolók gyártásat is !

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük