könyvelés

A könyvelő feladata a könyvvizságlás is !

Amennyiben adótanácsadásra vagy könyvvizsgálatra lenne szüksége könyvelő irodánk késséggel áll az Ön rendelkezésére.! Adótanácsadás árak és könyvvizsgálat árak miatt keressen minket telefonon vagy e-mailen keresztűl kérjen segítséget. Munkaügyi ügyintézést is vállal könyvelő irodánk. A munkaügyi ügyintézés Budapesten is elérhető. A könyvelő iroda feladata a könyvelés és a bérszámfejtés elvégzése.

A könyvelő akkor tud igazán  jól dolgozni, ha időben megkapja a munkájához szükséges adatokat, bizonylatokat. Az is nagyon fontos, hogy könyvelő és megbízója pontosan tisztázza, mi a könyvelő feladata, mit várnak el tőle.Sok vállalkozás vezetője gondolja azt, hogy a könyvelő olyasvalaki, aki egyszemélyben mindent tud cége gazdasági helyzetéről, napi pénzügyeiről, partnereiről, arról, hogy a vállalkozás kinek, mennyivel tartozik, és mennyivel tartoznak mások a cégnek. Ha könyvelő és megbízója pontosan tisztázza, mi a könyvelő, és mi megbízójának feladata, sok félreértésnek elejét lehet venni ezzel a megbeszéléssel.Könyvelő Budapesten a 13.kerületben érhető el. Könyvelő árakat a weboldalunkon is megtekintheti de akár árajánlatot is kérhet! Könyvelő 13.kerületi irodánkban érhető el.

 

 

Nincs két egyforma ember,ezért  nincs két egyforma vállalkozás sem . Ezért minden érdeklődés esetén egyedi könyvelési, bérszámfejtési, megbízási,  árakat képzünk, hiszen nekünk Ön és vállalkozása többet ér, mint egy futószalagon gyártott, nagyüzemi termék. A titoktartás a könyvelői szakmában alapnak számít, így biztos lehet benne, hogy cégünk vigyázz adótitkaira, azt csakis hatósági személynek szolgáltatjuk, amire a jog kötelez minket. Könyvelés Budapest területén kedvező feltételekkel ! A könyvelés árak sok mindentől függ.A könyvelés 13.kerületben történik meg irodánkban!

 

Sokan úgy gondolkodnak, hogy a bérszámfejtés mindössze annyiból áll, hogy a bevételből (illetve állami alkalmazott esetén a központi költségvetésből) levonásra, majd kifizetésre kerül a munkavállaló bére, és itt be is fejeződik. Ha ezt nézzük  pedig akár az egész folyamatot automatizálni is lehetne. Ez azonban nem így van. Elöljáróban csak annyit, hogy ez az elmélet már akkor megdől, ha a dolgozó betegség miatt kimarad a munkából.Bérszámfejtés Budapest területén. A bérszámfejtés árak cégenként eltérhetnek ,hiszen nem dogozunk egyformán! Ha bérszámfejtés 13.kerületben érdekelné,keresse meg könyvelő irodánkat !

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük