Ecom Testvérek
Ecom Testvérek

Az Ecom Testvérek története: A fiatal vállalkozók inspirációja

Az Ecom Testvérek története: A fiatal vállalkozók inspirációja

Ecom Testvérek

Három évvel ezelőtt, a Covid-járvány közepén, egy különleges sikertörténet vette kezdetét Olaszországból. A torinói születésű, anyai ágon félig magyar származású Ecom Testvérek, tizenhat és tizenhét évesen, a bezártság idején nem hagyták, hogy az események elvegyék értékes fiatal éveiket. Gyorsan és határozottan döntöttek: a kihívásokat lehetőségekké alakítják át.

Az Ecom Testvérek egykori gimnazisták voltak, akik a bezártság idején a tanulás és önfejlesztés mellett vágtak bele az e-kereskedelem világába. Nem kímélve sem időt, sem energiát, sem pénzt, iskolai tanulmányaik mellett különböző kurzusokat végeztek el, hogy széles ismereteket szerezzenek az e-kereskedelem területén. Az álom, melyet az Ecom Testvérek megálmodtak, mára valósággá vált, és az Ecom Testvérek sikerei egyre szélesebb körben ismerik Európában.

A programjukra négy hónappal ezelőtt jelentkező diákok száma már elérte a több száz főt

Az online vállalkozás építésének titkai nem maradnak el a fiataloktól. Az Ecom Testvérek a H-COMMERCE tanfolyamukon másoknak is megmutatják, hogy az e-kereskedelemmel való sikeres foglalkozás lehetséges, ha rendelkeznek a megfelelő információkkal és támogatással. Az Ecom Testvérek tanfolyama négy hónappal ezelőtt jelentkező diákok száma már elérte a 360 főt, akik között lányok, fiatalok, és akár 50 év feletti diákok is találhatók. Az Ecom Testvérek nemcsak sikereikkel büszkélkednek, hanem a tudásukat is megosztják, hiszen az online platformon sikersztorijaik interjúformájú videókban tekinthetők meg.

A kezdet nem volt könnyű az úttörő Ecom Testvérek számára, és számos projekt és üzlet kudarcát kellett feldolgozniuk. A hibáikból tanultak, és nem adták fel. Életükből kizárták a partikat és a szórakozást, helyette a munkára fókuszáltak. A sport azonban mindig is fontos maradt az Ecom Testvérek számára. A sikeres Ecom Testvérek a küzdelmes úton járva több százezer eurót költöttek saját képzésükre, hogy ne csak a piacon létezzenek, hanem a legjobbak legyenek az e-kereskedelem területén.

Az Ecom Testvérek, mint a kelet-európai e-kereskedelem úttörői és fiatal vállalkozók inspirációja, arra ösztönöznek minket, hogy ne féljünk álmaink után menni. A sikeres Ecom Testvérek által képviselt elszántság és elkötelezettség megmutatja, hogy a fiatal kor nem akadály, hanem lehetőség a nagy álmok és vállalkozások felépítéséhez. Ahogy az Ecom Testvérek útja tovább vezet, biztosak lehetünk benne, hogy még számos fiatal vállalkozó talál inspirációt történetükben, és egy új, sikeres fejezet kezdetét.

Az e-kereskedelem világába a dropshipping szolgáltatással léptek be

Az Ecom Testvérek vállalkozásukat Olaszországból irányítják, de a tevékenységüket Magyarországra koncentrálják, majd a kelet-közép európai régió felé terjeszkednek. Az e-kereskedelem világába a dropshipping szolgáltatással léptek be, majd később áttértek a célzott termékek értékesítésére, melyeket magyarországi raktárukból 2 napos szállítási idővel és utánvéttel juttatnak el a vásárlókhoz.

Az Ecom Testvérek az elsők között vannak, akik sikeres nemzetközi e-kereskedelmi vállalkozásokat építettek Magyarországon. Az Ecom Testvérek üzletemberek, hanem fiatalok is, akik már most lenyűgöző élettapasztalatokat szereztek. A fiatalabb Ecom Testvérek a gimnázium mellett vállalja a vállalkozási feladatokat és az Instagram-csatorna menedzselését is, miközben kiváló zongorista is.

Az Ecom Testvérek büszkék arra, hogy nemcsak a saját sikereiket érték el, hanem családjuknak is lehetőséget adtak egy luxusnyaralásra alig a vállalkozásuk elindítása után. Az élmény, amit nyújtottak, csak a kezdet, hiszen előttük az egész felnőtt életük és még számtalan lehetőség áll. Az Ecom Testvérek sikereikkel, hanem a kitartásukkal és elkötelezettségükkel is inspirációt nyújtanak más fiatal vállalkozók számára, akik a saját álmaik felépítésén dolgoznak.

 

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük